MOPAN Suceava

Katie Holmes „a aflat”, în sfârșit, cine este cu adevărat, după ce a împlinit 40 de ani, adică în urmă cu aproximativ un an.

Actrița – care are o fetiță în vârstă de 13 ani, Suri, împreună cu fostul ei soț, Tom Cruise – a spus, potrivit contactmusic.com: „Oamenii spun că nu ajungi să te cunoști cu adevărat până nu împlinești 40 de ani. Am 41 de ani. Am văzut lucruri. Am experimentat multe. Știu despre ce vorbesc, știu care-mi sunt sentimentele, știu că ele sunt valoroase. Îmi voi asculta vocea interioară, în loc să mă iau după cei din jur. Acesta este un mare pas pentru un om. E nevoie de mult timp pentru a ajunge la această etapă.”

Un singur lucru urăște Katie în legătură cu vârsta sa – că nu mai poate apela la vechile ei trucuri. „Așa cum i-am spus unui prieten: ‘Știi ce mă supără în legătură cu faptul că am 40 de ani? Vechile mele trucuri nu mai funcționează’. Am frați mai mari, provin dintr-o familie cu cinci copii. Așa că, am fost mereu cea drăguță și te obișnuiești cu acest ‘statut’. Apoi, într-o bună zi, te trezești că începi să te dai cu loțiune mai mereu. Nu sar nicio etapă de hidratare a feței și a e pielii. Te cam lovește asta… Este foarte ciudat. Obișnuiam să ies fără machiaj. În adolescență și ca tânără actriță. Acum nici nu mă gândesc să fac asta! Totul sună superficial.”, a mai spus vedeta, într-un interviu pentru revista InStyle, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava