Concert pascal
MOPAN Suceava

A răsărit soarele și pe strada actriței Katie Holmes. După un mariaj eșuat cu Tom Cruise și o relație de șase ani cu artistul Jamie Foxx, iată că și-a găsit fercirea în brațele unui bucătar mai tânăr decât ea cu opt ani. Diferența de vârstă nu contează atunci când iubirea este cea care distruge orice barieră, pare să își spună cei doi care nu își pot lua ochii unul de la altul. Recent ei au fost surprinși de fotoreporterii de peste Ocean, comportându-se precum niște adolescenți care simt pentru prima data fluturi în stomac, notează click.ro.

Katie Holmes a confirmat recent faptul că formează un cuplu alături de bucătarul Emilio Vitolo Jr., după ce a fost surprinsă de fotoreproteri în compania acestuia, la un restaurant. Cuplul a făcut risipă de gesturi de afecține și nu a ținut cont de prezența celorlalți, oferindu-și săruturi, potrivit sursei citate. Actrița a radiat de fericire la brațul bucătarului, întreaga seara râzând cu pofta la glumele făcute de acesta. Povestea continuă, iar noul cuplu pare să se bucure din plin de momentele pe care le trăiește .

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/katie-holmes-indragostita-pana-peste-cap-de-bucatarul-tinerel-nu-au-tinut-cont-ca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava