Concert pascal
MOPAN Suceava

Katie Price susţine că a fost forţată să înapoieze bijutierului inelul de logodnă – cu diamant roz, pentru că fostul logodnic, Leandro Penna, nu a achitat factura, informează contactmusic.com. Faimosul model a comandat inelul cu diamant roz – în formă de inimă, în momentul în care Penna a cerut-o în căsătorie, în martie anul trecut şi i-a promis că-i va lua orice inel cu diamant îşi doreşte. Oricum, cei doi au anulat logodna în octombrie, iar Katie – care a fost căsătorită de două ori – a trebuit să înapoieze minunata bijuterie, pentru că Leo nu a plătit pentru ea.

Reprezentatntul artistei a declarat, potrivit ContactMusic: „Katie a aflat că inelul nu fusese plătit de Leo, aşa că, a trebuit să-l înapoieze bijutierului.”

Pe de altă parte, Leandro susţine că fosta logodnică a intrat în posesia inelului după ce ei s-au despărţit şi insisită că el nu a comandat bijuteria. El a declarat pentru ziarul Daily Mirror, potrivit sursei citate:„Acest inel nu a fost niciodată în posesia mea. A fost un inel al cărui design l-a făcut Katie, un inel pe care ea l-a comandat şi care i-a fost livrat direct ei de către bijutierul ei personal. Katie a primit inelul după ce ne-am despărţit. Apoi, după ce Katie a intrat în posesia inelului şi după ce relaţia noastră s-a terminat, factura mi-a fost pasată, spre marea mea mirare. După un dialog între reprezentantul meu şi al ei, s-a ajuns la înţelegerea ca ea să returneze voluntar inelul, pentru a pune punct ameninţărilor venite din partea bijutierului cum că va acţiona în instanţă.” Katie, 34 şi Leandro, 27, au început să se întâlnească în februarie 2011, după ce s-au cunoscut la o petrecere dată de Sir Elthon Jhon şi, după o relaţie tumultoasă, au decis, în luna octombrie, să meargă fiecare pe drumul său.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava