MOPAN Suceava

Katie Price a mărturisit că Peter Andre este dragostea vieţii sale şi că s-a căsătorit cu Alex Reid, doar pentru a trece peste despărţirea de Andre.

Katie şi Peter s-au cunoscut în timpul filmărilor la show-ul ‘I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!’, în 2014, şi au fost căsătoriţi patru ani, din 2005 până în 2009.

Cât despre al doilea mariaj al vedetei, cel cu Alex Reid, Katie a spus că nu a fost decât o încercare de a trece peste Peter, tatăl a doi dintre copiii ei, Junior, în vârstă de 12 ani, şi Princess, în vârstă de 10 ani.

Potrivit The Sun, Katie, în vârstă de 39 de ani, a spus publicului, în Preston, în timpul turneului ei: „Nu am crezut că participând la ‘I’m A Celebrity’ îmi voi găsi viitorul soţ – de cum l-am văzut m-am gândit ‘Îmi place tare de el’. Eram obsedaţi unul de celălalt, nu avusesem o astfel de relaţie până atunci. A fost dragostea vieţii mele, nu am vrut niciodată să mă despart de el, dar s-a întâmplat şi asta este. Am vrut basmul, dar nu s-a întâmplat.”

Când a fost întrebată de Junior de ce s-a căsătorit cu Alex, Katie a spus, potrivit ContactMusic: „Încercam să trec peste despărţirea de tatăl tău.”

Pe lângă Junior şi Princess, Katie îl mai are pe Harvey, 15 – din relaţia cu fotbalistul Dwight Yorke – şi pe Jett, în vârstă de patru ani şi Bunny, în vârstă de trei ani, din relaţia cu Kieran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava