• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry a mărturisit recent că a avut gânduri sinucigașe, după destrămarea mariajului cu Russell Brand, informează contactmusic.com. Interpreta hit-ului ‘Firework’ a vorbit deschis despre perioada care a urmat despărțirii de actorul britanic, descriind-o ca fiind cea mai neagră parte a vieții ei. Deasemenea, artista a spus că noua sa piesă, ‘By The Grace og God’, care va fi inclusă pe viitorul său album, ‘Prism’, explică exact cum s-a simțit atunci.

Katy Perry a declarat în cadrul unui interviu acrodat revistei Billboard, potrivit sursei citate: ”Acest cântec explică foarte clar starea mea de atunci, cât de greu a fost la un moment dat. Chiar mă întrebam atunci: ‘Chiar vreau să trec prin asta? Oare ar trebui să continui să trăiesc?’ Toate cântecele mele sunt inspirate din viața mea. Nu pot să scriu decât autobiografic. Mă exprim prin muzică. Dacă fanii mei vor să afle adevărul despre mine, trebuie doar să-mi asculte piesele.” Katy Perry și Russell Brand au divorțat la un an după ce s-au căsătorit în India. Acum, cântăreața are o relație cu John Mayer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava