Sarbatoarea Muntelui 2019

Katy Perry a mărturisit, în timpul unei şedinţe terapeutice, care a avut loc în timpul unei transmisii live, că a avut gânduri sinucigaşe.

În timpul discuţiei cu psihologul Siri Sar Nam Singh, cântăreaţa a spus, potrivit contactmusic.com: „Este greu, pentru că mă simt ruşinatp. Pentru că, bineînţeles, Katy Perry este atât de puternică… Dar este greu, pentru că îmi este ruşine că am avut acele gânduri. Că m-am simţit doborâtă şi atât de deprimată.”

Artista a mărturisit că şi-a aşternut gândurile pe hârtie, pentru a putea depăşi acele momente grele, şi a creat un cântec. Psihologul i-a spus că a procedat foarte bine. „Am scris ‘By The Grace of God’, pentru că, ştii, eu chiar cred în ceva mai presus de mine şi numesc acel ceva Dumnezeu. Trăiesc această viaţă minunată, muncesc din greu şi mi s-a dat acest dar; ştiu că Dumnezeu are grijă de mine. Uneori trec prin lucruri extrem de intense şi nu ştiu cum să le fac faţă, dar apoi apare El şi îşi arată măreţia. Asta mă ajută să trec peste toate.”, a mai spus Katy Perry în timpul transmisiunii live.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava