Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry a aruncat perechea favorită de mănuși în mulțime în timpul spectacolului susținut la festivalul ´Rock in Rio´ duminică seară (27 septembrie), notează contactmusic.com. Superstarul pop susținea un concert în cadrul festivalului ´Rock in Rio´ din Brazilia, când a fost furată de moment, în timp ce cânta pentru fanii ei pasionați, și a aruncat mult-iubitele sale mănuși – pe care le-a purtat în aproximativ 143 de concerte – în public.

Artista a postat pe Twitter: ˝Mi-am intrat atât de bine în rol în această seară încât mi-am aruncat mănușile, pe care le-am purtat în 143 de show-uri, în audiență. Pentru cine le-a prins… ești în flăcări.˝ Katy a dat vina, pentru comportamentul său zelos, pe eclipsa de superlună, care a avut loc în acea noapte, conform sursei citate.

Eclipsa de superlună a reprezentat o premieră, a acestui spectacol pe cer, în ultimii 33 de ani și a provocat schimbarea culorii astrului în roșu-sângeriu. Cu această ocazie luna a apărut și mai mare, dar și mai strălucitoare, fiind mai aproape de Pământ. Interpreta piesei ´Roar´ a mai scris: ˝M-am simțit plină de viață în această seară, în care am fost posedată de superlună și am cântat pentru 100.000 de oameni! RockInRio2015.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava