Katy Perry a aruncat perechea favorită de mănuși în mulțime în timpul spectacolului susținut la festivalul ´Rock in Rio´ duminică seară (27 septembrie), notează contactmusic.com. Superstarul pop susținea un concert în cadrul festivalului ´Rock in Rio´ din Brazilia, când a fost furată de moment, în timp ce cânta pentru fanii ei pasionați, și a aruncat mult-iubitele sale mănuși – pe care le-a purtat în aproximativ 143 de concerte – în public.

Artista a postat pe Twitter: ˝Mi-am intrat atât de bine în rol în această seară încât mi-am aruncat mănușile, pe care le-am purtat în 143 de show-uri, în audiență. Pentru cine le-a prins… ești în flăcări.˝ Katy a dat vina, pentru comportamentul său zelos, pe eclipsa de superlună, care a avut loc în acea noapte, conform sursei citate.

Eclipsa de superlună a reprezentat o premieră, a acestui spectacol pe cer, în ultimii 33 de ani și a provocat schimbarea culorii astrului în roșu-sângeriu. Cu această ocazie luna a apărut și mai mare, dar și mai strălucitoare, fiind mai aproape de Pământ. Interpreta piesei ´Roar´ a mai scris: ˝M-am simțit plină de viață în această seară, în care am fost posedată de superlună și am cântat pentru 100.000 de oameni! RockInRio2015.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava