Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry abia așteaptă, după ce va naște, să bea un pahar.

Cântăreața este însărcinată cu primul ei copil și al logodnicului ei, Orlando Bloom, și, deși nu îi duce dorul alcoolului, a spus, în glumă, că vor trece „ani de zile” până va mai putea bea ceva din nou.

Într-un „live” pe Facebook, vedeta a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu mă plâng, dar nu pot consuma alcool, pentru că sunt însărcinată. Unii dintre voi ați băut deja un cocktail, ori urmează să beți un pahar cu whiskey-ul preferat, sau un pahar cu vin – roșu, alb, rose, sau orice preferați. Ceea ce vreau să spun, sincer, tot ce beau este niște suc cu puțin lime. Abia aștept să pot bea și eu un pahar, lucru ce se va întâmpla, cel mai probabil, peste ani de zile.”

În altă ordine de idei, recent, Katy a spus că și-a găsit „echilibrul necesar” în timpul petrecut acasă din cauza pandemiei de coronavirus.  „Tot acest timp petrecut acasă m-a ajutat să îmi găsesc echilibrul, echilibrul necesar. Chiar a fost și este bine pentru mine să pot să mă pregătesc mental pentru ceea ce va urma, pentru că, cel mai probabil, chiar dacă majoritatea oamenilor vor ieși și vor sărbători atunci când se va sfârși carantina, eu tot acasă voi sta.”, a spus artista, potrivit contactmusic.com.

În urmă cu câteva săptămâni, o sursă apropiată celor două vedete a spus că artista și actorul sunt „extaziați” că vor avea o fetiță împreună. O sursă apropiată cuplului a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt amândoi atât de fericiți că vor avea un copil. De asemenea, sunt extaziați că este fetiță. Sunt foarte fericiți că au în aceste momente grele pentru întreaga omenire un lucru pozitiv asupra căruia să se concentreze.”

Pentru că, din cauza pandemiei de coronavirus, omenirea este sfătuită să evite contactul social, Orlando și Katy urmează sfaturile autorităților și stau acasă, încercând să „facă sport și să mănânce sănătos”. Aceeași sursă a spus pentru revista People: „La fel ca mulți alți oameni, stau amandoi acasă. Încearcă să facă sport și încearcă să mănânce cât de bine pentru a rămâne sănătoși. Katy speră ca lucrurile să se calmeze în ceea ce privește virusul până când va naște, la vară. Încearcă să nu se streseze cu nașterea, dar, cu siguranță, se gândește mult la asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava