• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreaţa pop Katy Perry a devenit persoana cu cei mai mulţi “urmăritori” (followers) pe Twitter, informează contactmusic.com.

Artista este urmărită de peste 90 de milioane de persoane, cu mult mai multe decât cele care urmăresc paginile altor celebrităţi, precum Justin Biber, Kim Kardashian, sau Taylor Swift, aşa-zisa rivală a sa.

Realizarea vedetei a fost confirmată chiar de Twitter: “Este timpul de petrecere, @katyperry! Cu o listă de 90 de milioane de invitaţi, vom avea nevoie de un ring de dans extrem de mare.” Tot Twitter a dezvăluit şi care sunt cele mai populare expresii pe care le folosesc fanii pentru a o alinta pe vedeta lor preferată: ‘regina’, ‘frumoasă’, ‘cea mai tare’, ‘cea mai bună’ şi ‘minunată’. Platforma de socializare a arătat şi care au fost cele mai distribuite mesaje ale cântăreţei, printre acestea aflându-se cele care făceau referire la One Direction, Justin Bieber, Demi Lovato li Niall Horan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava