MOPAN Suceava

Robert Pattison a părăsit-o pe Kristen Stewart – care a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders în vara anului trecut – recent, după mai bine de patru ani de relaţie, pentru că prietenii lui, printre care şi Katy Perry, i-au spus că merită ceva mai bun, informează contactmusic.com.
O sursă a declarat pentru revista Life & Style: „Katy nu a fost niciodată complet de acord cu decizia lui Rob de a se împăca cu Kristen. Ea a fost mereu de părere că nu va dura relaţia lor după împăcare. Katy i-a spus lui Robert că ea nu crede că relaţia lor va rezista acestui scandal. Şi că el merită ceva mai bun decât pe cineva care a distrus o familie (cea a lui Ruperd Sanders).

În ciuda faptului că cei doi protagonişti ai seriei ‘Twilight Saga’ s-au împăcat după două luni de la ‘mica aventură’ pe care a avut-o Kristen cu regizorul Rupert Sanders, se pare că de această dată, despărţirea este definitivă, având în vedere faptul că Robert a fost văzut duminica trecută mutându-şi lucrurile din casa actriţei din Los Feliz, acolo unde au locuit împreună în ultimele luni. Un camion mare a fost încărcat, joi, cu ultimele lucruri pe care le avea Robert acolo.
O sursă a declarat cu puţin timp în urmă, potrivit ContactMusic: „După tot ceea ce s-a întâmplat şi după toată suferinţa pe care a cauzat-o, el este furios că ea are de gând să mai ia legătura cu el. De data aceasta, despărţirea pare definitivă. El, pur şi simplu, nu poate avea încredere în ea.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava