• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Robert Pattison a părăsit-o pe Kristen Stewart – care a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders în vara anului trecut – recent, după mai bine de patru ani de relaţie, pentru că prietenii lui, printre care şi Katy Perry, i-au spus că merită ceva mai bun, informează contactmusic.com.
O sursă a declarat pentru revista Life & Style: „Katy nu a fost niciodată complet de acord cu decizia lui Rob de a se împăca cu Kristen. Ea a fost mereu de părere că nu va dura relaţia lor după împăcare. Katy i-a spus lui Robert că ea nu crede că relaţia lor va rezista acestui scandal. Şi că el merită ceva mai bun decât pe cineva care a distrus o familie (cea a lui Ruperd Sanders).

În ciuda faptului că cei doi protagonişti ai seriei ‘Twilight Saga’ s-au împăcat după două luni de la ‘mica aventură’ pe care a avut-o Kristen cu regizorul Rupert Sanders, se pare că de această dată, despărţirea este definitivă, având în vedere faptul că Robert a fost văzut duminica trecută mutându-şi lucrurile din casa actriţei din Los Feliz, acolo unde au locuit împreună în ultimele luni. Un camion mare a fost încărcat, joi, cu ultimele lucruri pe care le avea Robert acolo.
O sursă a declarat cu puţin timp în urmă, potrivit ContactMusic: „După tot ceea ce s-a întâmplat şi după toată suferinţa pe care a cauzat-o, el este furios că ea are de gând să mai ia legătura cu el. De data aceasta, despărţirea pare definitivă. El, pur şi simplu, nu poate avea încredere în ea.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava