• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry – care se pare că nu se înţelege prea bine cu Taylor Swift – a spus recent că a fi faimos este ca şi cum ai juca într-o telenovelă şi că este de părere că autoarea hit-ului ‚Blank Space’ joacă un rol în faţa reflectoarelor şi că în viaţa reală nu este perfectă.

Katy Perry a spus, potrivit contactmusic.com: „(În showbiz) Trebuie să numeşti pe cineva ‚personajul negativ’, pe cineva ‚prinţesa’, ştii, trebuie să fie mereu astfel de personaje. Ca imagini pop, cu toţii suntem personaje. Şi media se foloseşte de acest lucru. Cine este ‚drăguţa’, cine este ‚personajul negativ’? Ştiţi asta. Taylor este ‚’drăguţa’. Kanye West este personajul negativ. Asta este povestea.”

Totodată, vedeta în vârstă de 30 de ani a mărturisit că este mult mai greu să fii un star pop decât şi-a imaginat ea vreodată şi că nu este suprinsă de faptul că Britney Spears s-a ras în cap în timpul căderii nervoase pe care a avut-o în 2007.
Katy a spus pentru revista Elle, conform sursei citate: „Este de o sută de ori mai greu faţă de cum mi-am imaginat eu atunci când aveam nouă ani. Crezi că ai semnat pentru un lucru, dar, automat, ai semnat pentru o sută alte lucruri pe lângă. Din acest motiv vezi oameni care se rad în cap.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava