• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry a mărtutrisit că nu ar refuza să colaboreze cu fosta ei dușmancă Taylor Swift.

Cele două cântărețe s-au tot „războit” începând din 2014, atunci când Katy i-ar fi furat lui Taylor câțiva dansatori, notează contactmusic.com. După patru ani de luptă, Katy a hotărât să facă pace cu colega sa de breaslă, trimițându-i o crenguță de măslin – simbol al păcii – înainte ca aceasta să înceapă turneul ‘Reputation Stadium World Tour’.

Pe covorul roșu al evenimentul iHeartRadio Music Awards, joi seară, la Microsoft Theater din Los Angeles, autoarea hit-ului ‘Chained to the Rhythm’ a recunoscut că ar lucra cu Taylor. Întrebată de reporterii de la ‘Entertainment Tonight’ dacă i-ar plăcea să colaboreze cu intepreta piesei ‘Blank Space’, Katy a spus, conform sursei citate: „Fac muzică cu Zedd, așa că, da, sunt deschisă acestei idei.” Colaboratorul cântăreței, Zedd, a adăugat, amuzat: „Am programat-o să facă muzică cu oricine, este minunat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava