Concert pascal
MOPAN Suceava

Toată lumea știe acum că Miley Cyrus și Katy Perry s-au sărutat în timpul unui concert din cadrul turneului ‘Bangerz’ al fostei Hannah Montana. Katy Perry a fost luată prin surprindere de gestul lui Miley și a mărturisit că nu se aștepta să fie sărutată cu limba, potrivit contactmusic.com. ”M-am apropiat de ea pentru a o săruta prietenește, știți voi, așa cum se sărută fetele, iar ea a încercat să-mi miște capul și să mă sărute cu limba, iar eu m-am tras.”, a explicat Katy, potrivit sursei citate, adăugând, în glumă: ”Dumnezeu știe pe unde a fost limba aia. Nu se știe!”

 ”Tocmai am sărutat o fată și chiar mi-a plăcut foarte mult.”, a spus Miley Cyrus după momentul cu pricina, făcând aluzie la melodia colegei sale, „I Kissed a girl/ Am sărutat o fată“. Chiar dacă în imaginile surprinse imediat după întâmplare, Perry s-a arătat surpinsă de gestul colegei de breaslă şi s-a retras destul de repede, aceasta a postat mai târziu un mesaj pe contul ei de Twitter din care a lăsat să se înţeleagă că momentul nu i-a displăcut deloc. „Şi după! Te ador Miley Cyrus“, a scris Perry pe Twitter, potrivit ContactMusic.

”Bangerz”, turneul de promovare al celui de-al patrulea album al lui Miley Cyrus, a stârnit un val de controverse încă de la început. Cei mai nemulțumiți sunt părinții, care au catalogat show-urile cântăreței drept ‘show-uri porno’ și chiar au trimis numeroase solicitări echipei artistei cerând ca turneul să fie anulat.

Katy Perry, despre sărutul cu Miley Cyrus: ”Dumnezeu știe pe unde a fost limba aia”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava