MOPAN Suceava

Katy Perry a confirmat că este însărcinată și a spus că ea și logodnicul ei, Orlando Bloom, sunt „emoționați și fericiți” în legătură cu faptul că vor deveni părinți.

Cântăreața de 35 de ani a dat indicii că este însărcinată prin intermediul noului ei videoclip, ‘Never Worn White’, lansat astăzi, în care apare ținându-și grijuliu burtica. La scurt timp, printr-un live făcut pe Intsagram, a confirmat vestea. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Am întârziat… dar voi probabil ați aflat deja. Vara aceasta se vor întâmpla foarte multe lucruri, nu doar voi naște – la propriu – dar, de asemenea, se va întâmpla și în sensul figurat (nr. un nou album).”

Katy a mai spus că ea și logodnicul ei, Orlando Bloom – care are un băiat de nouă ani, Flynn, împreună cu fosta lui soție, Miranda Kerr – sunt foarte „emoționați și fericiți” că vor deveni părinți. „Sunt emoționată, suntem emoționați și fericiți – și cred că este secretul pe care am fost nevoită să îl țin cel mai mult. Știam că vă voi dezvălui vestea în cel mai frumos mod, adică prin intermediul unei piese, pentru că eu așa știu să comunic cu voi.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate. Apoi a glumit: „Oricum, trebuia să vă spun la un moment dat, pentru că devin destul de evidentă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava