• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry a spus într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com, că îi este mult mai uşor să se întâlnească cu bărbaţi celebri, deşi crede că “faima este dezgustătoare”. Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani, care s-a despărţit de cântăreţul John Mayer la începutul acestui an şi care a fost căsătorită cu actorul Russell Brand timp de 14 luni, a mărturisit că i se pare foarte greu să aibă o relaţie amoroasă cu un bărbat obişnuit, pentru că o astfel de persoană nu ar înţelege presiunea la care eşti supus ca celebritate şi nici programul foarte încărcat pe care o vedetă îl are de obicei.

Autoarea hit-ului ‘Dark Horse’ a declarat editorilor revistei Rolling Stone, potrivit sursei citate: “Am făcut asta înainte. Nu este vorba de faimă, nu trebuie neapărat să fie celebri, dar când suntem în aceeaşi breaslă există un al nivel de înţelegere. Ei înţeleg atunci când vii extenuat de la un concert sau dintr-un turneu, sau dacă un interviu nu a mers bine – înţeleg avantajele şi dezavantajele, aşa că poţi intra în casă, cu o anumită expresie pe faţă şi este de ajuns, ei înţeleg. În celălalt caz, dacă nu este vorba despre cineva faimos, trebuie să explici totul.” În ciuda faptului că nu şi-ar dori o relaţie cu un bărbat care nu este celebru, artista, despre care se zvoneşte că ar avea o relaţie cu DJ Diplo, susţine că faima este ‘dezgustătoare’.

“Faima este, cred, dezgustătoare. Este extraordinar de greu să pui o barieră între viaţa publică şi cea personală.”, a mai spus Katy Perry, potrivit sursei citate.

Katy Perry: “Faima este dezgustătoare”, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava