• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Starul din ‘Harry Potter’, Daniel Radcliffe, a mărturisit luna trecută, în cadrul unei emisiuni TV, că o place foarte mult pe cântăreața Katy Perry, iar artista i-a transmis, potrivit contactmusic.com, să o sune, dar fiindcă are iubit, pot fi doar prieteni.

Ea a declarat, potrivit The Sun: ”Oh, te rog, nu mai suntem în clasa a treia. Doar sună-mă, Daniel. Nu fi timid, sau pune-ți oamenii să-i sune pe ai mei, dacă vrei. Sunt luată, deci nu poate fi vorba de o idilă. Cred că este un tip foarte cool și chiar nu-ar face plăcere să-l cunosc. Putem ieși la petrecut.”

Luna trecută, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Daniel Radcliffe a mărturisit că are o slăbiciune pentru Katy Perry, dar că este prea timid ca să-i vorbească și că o dată chiar s-a întâlnit cu artista la un eveniment, dar nu a avut curajul să se apropie de ea.
El a declarat atunci, potrivit ContactMusic: ”M-am gândit atunci că ar trebui să mă duc la ea și să o salut, dar mi-a fost frică să nu par un adolescent, așa că nu m-am mai apropiat de ea. Am crezut că va fi jenant.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava