Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry este nerăbdătoare să se lanseze în actorie și își dorește un rol secundar într-o comedie, potrivit contactmusic.com.
Cântăreața de 33 de ani – care este implicată într-o relație cu Orlando Bloom și a fost căsătorită în trecut cu Russell Brand – s-a bucurat de o carieră pop de succes în ultimul deceniu, dar acum este pregătită să se desprindă și să facă altceva.
Într-un interviu acordat DJ-ului Nova, Kent ‘Smallzy’ Small, artista a declarat, conform sursei citate: „Este timpul să-mi trăiesc viața după propriul program și chef, așa că asta poate însemna să fac cu totul altceva sau poate că mi-ar plăcea să fac un film în viitor, într-un final. Să fac ceva ce este diferit.”
Interpreta piesei ‘Bon Appetit’ este nerăbdătoare în mod special să lucreze la ceva plăcut și ușor, văzându-se în rolul unei prietene foarte bune. Ea a adăugat: „Aș juca într-o comedie. Dar trebuie să fie ceva în stilul Kristen Wiig sau Jenny Slate. Foarte seacă. Un pic de comedie neagră. Un rol semănător cu cele din ‘Bridesmaids’.”
Între timp, Katy a recunoscut recent că a suferit de depresie și a fost la pământ anul trecut când albumul ei ‘Witness’ nu a fost primit atât de bine precum se aștepta. Ea a spus: „Aveam pusee de situații depresive. Inima mi-a fost frântă anul trecut fiindcă, fără să-mi dau seama, am pus multă validare în reacția publicului, iar acesta nu a reacționat conform așteptărilor mele. Asta mi-a frânt inima.”
Dar starul a decis să apeleze la Hoffman Institute din California pentru a-i da o nouă perspectivă.
Ea a declarat: „Ani de zile prietenii mei mergeau acolo și se întorceau complet întineriți și am vrut și eu să merg. Eram pregătită să renunț la orice mă împiedica să fiu eu în forma cea mai bună a mea. Muzica reprezintă prima mea dragoste și cred că universul a spus ceva de genul: ‘OK, vorbești despre iubire de sine și autenticitate, dar te vom supune unui alt test și îți vom lua orice fel de validare. Apoi vom observa cât de mult ții la tine însăți cu adevărat.’ Acea ruptură plus deschiderea mea către o putere mai mare și mai înalțătoare și reconectarea cu divinitatea mi-au oferit o întregire pe care nu am mai simțit-o. Recomand tuturor o astfel de experiență, inclusiv prietenilor mei apropiați și altor artiști care vor să aibă parte de iluminare. Există o mulțime de persoane care se autotratează prin validarea publicului, prin intermediul substanțelor sau prin fuga continuă de propria realitate – negare, retragere. Am făcut asta un timp îndelungat… Cea mai mare minciună care ni s-a vândut nouă, artiștilor, a fost că trebuie să suferim pentru a creea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava