Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry a promis că le va cânta plantelor Prințului Charles, după ce a fost numită ambasador al fundației lui de caritate ‘British Asian Trust’, marți, notează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Roar’ a apărut alături de prințul de 71 de ani la evenimentul care a avut loc la Banqueting House din Londra, marți noapte. Prezentându-l pe Prințul Charles invitaților, Katy a spus: „Sunt foarte emoționată că mă aflu aici, pentru că sunt o mare fană a majestății sale și a muncii pe care a făcut-o și continuă să o facă, în special în India, pentru copii. Din experiența mea personală cu el, este un suflet extrem de blând. Atât de bun încât, da, vorbește până și cu plantele sale. Iar pe mine m-a întrebat dacă nu vreau să le cânt. Și o voi face, în viitor, le voi cânta plantelor dumneavoastă, aveți cuvântul meu, sire.”

La rândul său, Prințul Charles a mărturisit că a fost i-a făcut o deosebită plăcere să o cunoască pe vedetă, în noiembrie, cu doar câteva zile înainte ziua lui de naștere. „A fost un minunat cadou de ziua mea să o cunosc.”, a spus Prințul Charles, potrivit aceleiași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava