MOPAN Suceava

Cântăreața Katy Perry a mărturisit într-un interviu recent că, atunci când călătorește prin diferite colțuri ale lumii, ia cu ea o valiză mare de încălțăminte, cu măcar 25 de perechi, pentru că îi place să aibă de unde să aleagă. Interpreta hit-ului ‚Dark Horse’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Iau cu mine o întreagă valiză cu încălțăminte. Aș spune măcar 25 de perechi. Din care port în jur de cinci. Port și Ugg-uri și șlapi, ca oricare altă persoană.”

Și, se pare că acesta nu este singurul lucru pe care cântăreața în vârstă de 30 de ani își dorește neapărat să-l aibă atunci când este pe drum. Potrivit unei surse, Katy are, de asemenea, o listă lungă de cerințe pentru staff-ul hotelurilor în care se cazează. De exemplu, vedeta cere să aibă mereu la îndemână fructe, legume și trei sticle de vin Pinot Grigio, iar camera trebuie să fie plină cu flori roz și albe.

„Este o nebunie. Katy pare mereu o persoană cu picioarele pe pământ, mai ales când o vezi la televizor, așa că nu te aștepți să aibă cerințe de divă. De asemenea, membrii staff-ului nu au voie să-i vorbească, mai ales să-i ceară autograf sau să facă poze, pentru că acest lucru o enervează.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava