Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry spune că logodnicul ei, Orlando Bloom, este „singurul” care o înțelege , mai ales în cele mai rele momente ale sale.

Faimoasa cântăreață și partenerul ei de viață vor deveni pentru prima dată părinți, iar Katy a spus că Orlando este „perfect” pentru ea, pentru că a făcut față tuturor stărilor ei „negre” și depresive.
Într-un interviu acordat lui Howard Stern Katy a spus, potrivit contactmusic.com: „I-am arătat toate fețele mele și încă e alături de mine; și nici nu a fost afectat de ele. De asta este el perfect, pentru că eu sunt de groază.”

În altă ordine de idei, artista a mărturisit într-un interviu anterior că abia așteaptă, după ce va naște, să bea un pahar.

Deși nu îi duce dorul alcoolului, a spus, în glumă, că vor trece „ani de zile” până va mai putea bea ceva din nou. Într-un „live” pe Facebook, vedeta a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu mă plâng, dar nu pot consuma alcool, pentru că sunt însărcinată. Unii dintre voi ați băut deja un cocktail, ori urmează să beți un pahar cu whiskey-ul preferat, sau un pahar cu vin – roșu, alb, rose, sau orice preferați. Ceea ce vreau să spun, sincer, tot ce beau este niște suc cu puțin lime. Abia aștept să pot bea și eu un pahar, lucru ce se va întâmpla, cel mai probabil, peste ani de zile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava