Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry spune că Orlando Bloom a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei, pentru că i-a permis „să evolueze” și să descopere cu adevărat cine este, notează contactmusic.com.

Faimoasa cântăreață, care a anunțat zilele trecute că este însărcinată cu primul ei copil și al logodnicului ei, a spus, într-un interviu recent: „Conștient și inconștient mi-am ales un partener care să mă ajute să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea. (…) Sunt multe certuri și neînțelegeri între mine și el. Dar, toate aceste mici neînțelegeri, creează, de cele mai multe ori, ceva minunat. Scot o mulțime de lumină la suprafață.”

Katy a mai vorbit, în cadrul aceluiași interviu, acordat lui Ryan Seacrest, despre drumul ei către succes: „Sunt bucuroasă că am reușit să trec de partea cealaltă a acestui minunat drum ce durează de 12 ani, să fiu în lumina reflectoarelor fără să ajung dependentă de droguri ori de alcool. Sunt cu capul pe umeri, Am compasiune pentru persoanele care se luptă cu aceste dependențe, dar această industrie te transformă într-o persoană nebună, dacă permiți.”, a mai spus Katy Perry, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava