• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry a mărturisit că plânge mai tot timpul pentru că ‘îi face bine’, chiar dacă acest lucru îi ruinează mereu machiajul de scenă, informează contactmusic.com. Cântăreaţa a declarat, glumind pe seama asta, pentru site-ul german blick.ch, potrivit sursei citate: “Plâng tot timpul – dar mi-am îndepărtat glandele lacrimale pentru că îmi stricam mereu machiajul şi aplicarea mahiajului meu de scenă durează şapte ore. Bineînţeles că plâng. Plânsul îmi face bine.”

Katy – care este singură după ce s-a despărţit, din nou, de John Mayer – a mai spus că este o persoană foarte emotivă, dar că nu se va schimba niciodată, pentru că personaliatea ei a făcut-o mai puternică şi mai determinată ca artist.

Ea a adăugat, conform aceleaşi surse: “Am plâns şi de supărare şi de fericire. Sunt o persoană foarte emotivă. Uneori sunt mai sensibilă decât ar trebui. Pe de altă parte, acest lucru m-a transformat în artistul care sunt astăzi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava