• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry nu vrea să dea ochii cu fostul ei soţ, actorul Russell Brand, sub nicio o formă. Potrivit presei de peste ocean, cântăreaţa s-a ascuns sub masă în momentul în care a văzut că actorul britanic tocmai intra în restaurantul în care era şi ea. Perry lua cina cu noul ei iubit, John Mayer, atunci când incidentul a avut loc, potrivit ziarului britanic The Sun, citat de showbizspy.com.

“În momentul în care Katy l-a văzut pe Russel intrând, ea s-a ascuns sub masă. Când i s-a spus că este destul de departe de masa ei, a ieşit. John a aruncat nişte bani pe masă, iar apoi au plecat rapid pe uşa din spate. Russell nu şi-a dat seama de nimic, dar toate celelalte persoane care se aflau în restaurant au observat ceea ce s-a întâmplat.”, a declarat o sursă, potrivit showbizsspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava