• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry este din nou sigură, după ce l-a părăsit pe John Mayer, pentru că acesta nu era pregătit pentru o relaţie adevărată.

Interpreta piesei ‘Part of Me’ – care a divorţat de actorul de comedie Russel Brand în luna iulie – se pare că i-a spus lui John Mayer să-i şteargă numărul de telefon, pentru că nu poate avea o relaţie adevărată.

O sursă a declarat pentru RadarOnline, potrivit contactmusic.com: „John nu poate avea o relaţie adevărată şi a tot aburit-o pe Katy că se va schimba, dar nu a făcut-o. Katy era destul de îndrăgostită de el, aşa că i-a tot dat încă o şansă. Lui John îi plăcea de Katy şi a vrut-o în viaţa lui, dar nu se ridica la standardele cântăreţei. Ea are nevoie de un bărbat care să fie mereu lângă ea şi o lua razna când vedea că John lipsea câte cinci zile şi apoi se întorcea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi se comporta foarte frumos, ca apoi, după câteva zile să facă la fel. Într-un final, ea i-a zis că e gata, să-i şteargă numărul de telefon din agendă.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava