Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, nu și-a planificat să revină la muncă după ce a adus-o pe lume pe micuța Daisy, în a doua jumătate a anului trecut. Însă iată că viața i-a rezervat surprize și Katy a revenit în postură de jurat la emisiunea ”American Idol”. În pauzele publicitare ale spectacolului de televiziune ea fuge în culise și o alăptează pe Daisy, care a venit pe lume în august 2020, potrivit click.ro.

Katy Perry a fost invitată la emisiunea lui Ryan Seacrest, care a fost difuzată la 8 februarie. Ea a povestit că venirea pe lume a micuței Daisy a fost o binecuvântare pentru ea și Orlando Bloom (44 de ani). ”Avem o rutină deja instaurată în casă după ce a venit pe lume Daisy. Fiica mea este în zodia Fecioarei și este obsedată de rutină. Nu îi plac surprizele și are o personalitate puternică. A trebuit să reîncep filmările și după câteva zile am realizat că trebuie să o iau cu mine. Am fost cu Daisy în burtică în timpul sezonului 4 de la ”American Idol” și probabil că micuța avea nevoie să revină în lumina reflectoarelor”, a povestit Katy, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/katy-perry-s-intors-la-serviciu-cu-fetita-dupa-ea-ce-face-cantareata-pauzele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava