MOPAN Suceava

Katy Perry  s-a simțit „rușinată” când a început să ia medicamente împotriva depresiei.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a vorbit deschis, recent, despre perioada foarte grea prin care a trecut după despărțirea de actualul ei logodnic Orlando Bloom, în 2017. Din cauza căderii nervoase, Katy nu s-a putut da jos din pat săptămâni întregi.

Ea a povestit, potrivit contactmusic.com: „Mă despărțisem de iubitul meu. Nimic din ceea ce îmi dorisem nu se întâmplase, lumea nu voia să audă de mine și de muzica mea la acel moment. (La noul meu album, nr. ‘Witness’) reacționaseră ceva de genul ‘E suficient. Îți mulțumim mult. Ne-ai dat ceva și suntem bine’. Nu m-am putut da jos din pat săptămâni la rând și am fost diagnosticată cu depresie – pentru care am luat tratament pentru prima dată în viața mea. Mi-a fost foarte rușine din cauza asta. Îmi spuneam ‘Eu sunt Katy Perry. Eu am scris ‘Firework’. Mă aflu sub tratament. Este îngrozitor’.”

Katy a fost șocată să descopere că nici măcar muzica nu o poate ajuta să treacă peste perioada dificilă: „Eram obișnuită să trec peste stările de depresie, ori măcar să fac să mă simt mai bine cu ajutorul muzicii. Îmi spuneam ‘Voi scrie un nenorocit de cântec. Voi face asta. Așa că bla, bla, bla. Voi face ceva. Voi lăsa totul în urmă. Te-ai despărțit de mine, îți arăt eu ție. Uite o piesă care va fi hit.’ Nu a mai funcționat așa.”, a mai spus artista.

Katy Perry a spus recent că logodnicul ei, Orlando Bloom, este „singurul” care o înțelege , mai ales în cele mai rele momente ale sale.

Faimoasa cântăreață și partenerul ei de viață vor deveni pentru prima dată părinți, iar Katy a spus că Orlando este „perfect” pentru ea, pentru că a făcut față tuturor stărilor ei „negre” și depresive.

Într-un interviu acordat lui Howard Stern Katy a spus, potrivit contactmusic.com: „I-am arătat toate fețele mele și încă e alături de mine; și nici nu a fost afectat de ele. De asta este el perfect, pentru că eu sunt de groază.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava