MOPAN Suceava

Katy Perry și-a făcut o intrare de zile mari –  călare pe un leu metalic uriaș – pe scena Super Bowl, eveniment care a avut loc în Arizona, duminică, informează contactmusic.com. În timp ce a interpretat piesa ‘Roar’ vedeta pop a fost acompaniată de răgete înregistrate, spre încântarea celor 65.000 de spectatori prezenţi pe stadionul Universităţii Phoenix.

După ‘Roar’, Katy Perry a interpretat piesa ‘Dark Horses’, apoi, acompaniată la chitară de legendarul Lenny Kravitz, a cântat single-ul care a făcut-o celebră în lumea întreagă, ‘I Kissed a Girl’.  A urmat ‘Californian Girls’, piesă pe care a cântat-o înconjurată de palmieri și rechini dansatori, iar finalul show-ului a fost unul ‘exploziv’, artista interpretând ‘Fireworks’.

„Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze America”, au fost cuvinetele cu care Katy Perry și-a încheiat reprezentația care a durat 12 minute.

Show-ul din pauza finalei Ligii naţionale de fotbal american (NFL) marchează de cele mai multe ori un record de audienţă pentru televiziunea americană, iar reclamele difuzate în timpul galei Super Bowl costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava