MOPAN Suceava

Katy Perry și-a dorit foarte mult ca 64 dintre prietenii ei să-i fie aproape cu ocazia zilei de naștere, pe care și-a serbat-o în Egipt, săptămâna trecută, așa că i-a adus pe toți cu avionul alături de ea, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Roar’ a împlinit pe 25 octombrie 35 de ani și și-a dorit să îi aibă aproape pe cei dragi, bineînțeles – inclusiv pe iubitul ei, Orlando Bloom, timp de 10 zile, în Egipt, așa că i-a adus cu avionul.

Grupul a fost răsfățat cu o croazieră pe Nil, călărirea cămilelor prin deșert și vizionarea răsăritului deasupra minunatelor piramide, potrivit sursei citate. Unul dintre prietenii cântăreţei, Markus Molinari, a postat pe Instagram mai multe ‘dovezi’ din minunata vacanță și a scris alături: „Cum să creezi o minunată legătură în 10 zile.” El a adăugat, conform sursei citate: „64 de oameni adunați de o zeiță a muzicii – @KatyPerry – să locuiască pe un vas de croazieră, pe Nil, cu O SINGURĂ cerință de la ea – fiecare să iasă din zona de confort și la fiecare masă să ne așezăm lângă persoane diferite. Acesta să fie cadoul nostru pentru ea. Aceasta este sora mea. Prietena mea Katy, cea altruistă. Dincolo de minunatul cadou pe care ni l-a făcut, ne-a oferit fiecăruia amintiri extraordinare și o legătură pe care o vom avea tot restul vieții noastre. Sunt mai mult decât recunoscător universului că ne-a adunat pe toți și abia aștept să creez noi amintiri cu voi, prieteni – familie extinsă. (…) La mulți ani Kittles….”

Recent, Katy a spus că, de când a împlinit 35 de ani, se simte mai „vie” ca niciodată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava