Katy Perry și-a deschis propria casă de discuri, informează contactmusic.com. Autoarea hit-ului ‚Roar’ a făcut echipă cu casa de discuri cu care colaborează ea, Capitol Records, pentru a deschide Metamorphosis Music, iar primul artist care a semnat este Ferras – cântăreț care a lansat un EP ce-i poartă numele, al cărui producător executiv a fost chiar Katy Perry.
După un anunț grandios făcut pe twitter la începutul acestei săptămâni, Perry a scris, ieri, pe același site de socializare: ”Sunt atât de ÎNCÂNTATĂ să anunț, în sfârșit, că noua mea casă discuri, Metamorphosis Music s-a deschis și că a semnat și primul artist cu noi, incredibil de talentatul FERRAS!”

Pe partea cealaltă, Ferras este și el extrem de încântat că a semnat cu casa de discuri a ”bunei sale prietene: ”Secretul a ieșit la iveală! Am semnat cu casa de discuri a bunei mele prietene @katyperry, Metamorphosis Music…”, a scris Ferras pe contul său de twitter, potrivit sursei citate, adăugând: ”Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine! Sunt atât de încântat că ne vom vedea în cinci zile în turneu!”

Katy Perry și-a deschis casă de discuri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava