• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

John Mayer a făcut o piesă pentru noul său album, cel de-al şaselea, ‘Paradise Valley’, împreună cu iubita lui, Katy Perry – cu care ba este împreună, ba nu este, informează contactmusic.com. Potrivit revistei Rolling Stone, melodia are influenţe country şi se numeşte ‘Who You Love’.

Vestea a venit la scurt timp după ce cântăreaţa a glumit, spunând: ‘Colaborăm foarte mult’, când a fost întrebată, la premiera filmului ‘Smurfs 2’, dacă este vreo şansă ca ea şi Mayer să scrie un cântec împreună. Desemenea, pentru noul său material discografic, John Mayer a mai colaborat cu Frank Ocean la o piesă scurtă, poetică, numită ‘Wildfire’, m ai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava