Katy Perry și John Mayer și-au cumpărat o casă împreună, potrivit presei de peste ocean. Cei doi s-au împăcat, iar, în luna iunie, după ce Katy a declarat că este ”îndrăgostită nebunește” de John și că lucrurile au devenit foarte serioase între ei. O sursă a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Katy și John au ales noua loc casă împreună. Au ales-o pentru a începe acolo o viață în doi. Locuiesc împreună.”

Prieteni ai celor doi au dezvăluit că artista, 28, și John, 35, au discutat chiar și de căsătorie, deși Katy – care s-a căsătorit cu fostul ei soț, Russell Brand, în cadrul unei ceremonii extravagante, în India – vrea o nuntă mică, doar cu rude și prieteni foarte apropiați.

Aceeași sursă a adăugat: ”El nu a cerut-o, dar au vorbit despre căsătorie. Bănuiesc că vor face o nuntă mică – pentru că ea nu mai vrea ceva extravagant. Katy simte că John este sufletul ei pereche și că el este cel care a transformat-o în ceea ce este ea acum. Nu am mai văzut-o pe niciodată atât de fercită și o cunosc de foarte mulți ani!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava