Vedeta pop Katy Perry şi actorul hollywoodian Orlando Bloom sunt din nou împreună, potrivit unui apropiat al celor doi.

Cele două vedete au fost văzute împreună în weekend, în Santa Barbara, California.

O sursă a spus pentru E! News, conform contactmusic.com: „Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună. Nu au încetat niciodată să se iubească.”

Zvonurile potrivit cărora cei doi artişti sunt din nou împreună au început să circule încă din luna august. Cei doi – care s-au despărţit în luna martie, după o relaţie de 10 luni – au fost văzuţi împreună şi comportându-se ca un cuplu şi luna trecută, în timpul unui concert pe care Ed Sheeran l-a susţinut la Staples Center din Los Angeles.

Tot în luna august, o sursă a declarat pentru E!: „Nu au încetat să comunice după ce s-au despărţit. Au luat doar o pauză, pentru că era cel mai potrivit lucru la acel moment, dar acum sunt din nou împreună. Katy şi Orlando vor să facă relaţia să meargă de această dată. Au vorbit foarte mult şi au pus unele lucri la punct. Se va vedea în timp ce va fi, dar acum totul este foarte bine între ei. Când au început din nou să iasă împreună în public, au ştiut că oamenii vor începe să speculeze, dar au fost OK cu asta. Se iubesc foarte mult, tot timpul au făcut-o.”

sursa foto: www.elperiodico.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava