Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry și Robert Pattison au mers împreună la un concert al cântăreței Bjork, informează contactmusic.com.

Potrivit sursei citate, de când Robert s-a despărțit de Kristen Stewart pentru a doua oară, în urmă cu trei săptămâni, și după ce, inițial, Katy s-a oferit să-l ajute pe actor să treacă peste, relația dintre cei doi devinte tot mai apropiată și se pare că trece la un alt nivel.
Katy – care s-a despărțit recent de John Mayer – și Robert au fost împreună, sâmbătă, la un concert pe care Bjork l-a susținut la Patages Theater, dar au plecat separat pentru a evita paparazzi. Înainte de această ieșire, actorul britanic a petrecut o săptămână acasă la interpreta hit-ului ‘Firework’.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit ContactMusic: ”Sunt foarte buni prieteni, dar în ultima vreme petrec tot mai mult timp împreună. Rob și-a deschis sufletul în fața lui Katy și i-a spus tot ce simte despre faptul că fosta lui iubită, Kristen, l-a înșelat. Ea s-a dovedit a fi un umăr foarte bun pe care să plângi. El a stat acasă la ea, în L.A., după ce au fost împreună în Santa Barbara pentru câteva zile, la sfârșitul lunii trecute, la American Memorial Day. Prietenii lor spun că, acum, s-au îndrăgostit unul de altul.”

Acum, se pare că Rob, 27, și Katy, 28, plănuiesc să meargă împreună într-o vacanță în Caraibe.
”Acum, plănuiesc să meargă câteva zile în Bahamas, în vizită la niște prieteni de-ai lui Katy. Amândoi sunt niște romantici incurabili, așa că, nu ar fi de mirare dacă lucrurile ar merge într-o altă direcție.”, a mai spus aceeași sursă.

Rob a părăsit-o pe Kristen – cu care a avut o relație de patru ani – pentru a doua oară, în urmă cu trei săptămâni, după ce a aflat că aceasta reluase legătura cu regizorul Rupert Sanders, cu care a avut o aventură anul trecut.

Katy Perry a fost căsătorită cu actorul britanic de comedie Russell Brand, dar relația lor s-a sfârșit în decembrie 2011, după 14 luni de mariaj, în timp ce divorțul lor s-a finalizat în iulie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava