• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry a mărturisit că își dorește să devină o legendă a muzicii, să rămână în istorie, precum idolul ei, Sir Elton John, potrivit showbizspy.com.

”Elton John este un om care spune lucrurilor pe nume. Și în ziua de astăzi ador modul în care abordează viața și opiniile sale. El, de fapt, spune ce multă lumea nu are curajul să spună, ceea ce eu nu am curajul să spun, dar noi nu am ajuns încă la nivelul lui Elton John, nu am ajuns încă o legendă.”, a spus Katy Perry, potrivit sursei citate.

”El spune adevărul. Ador simțul său al umorului și felul în care spune lucururile, așa cum le vede, bineînțeles, prin intermediul muzicii; este minunat. Când scoți 30 de albume, poți spune ce ai tu chef.”, a mai spus interpreta hit-ului ‘Roar’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava