Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry a spus într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com, că noua sa tunsoare o face să se simtă liberă din punct de vedere „politic, mental, spiritual şi sexual”.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a optat pentru o tunsoare ‘pixie’, după ce părul i s-a deteriorat în urma numeroaselor decolorări la care a fost supus, însă, de când este tunsă scurt, se simte mai fericită ca niciodată. „Totul este mai amuzant când ai părul tuns scurt! Mă trezesc din somn şi sunt gata de plecare. Mă simt atât de liberă cu această tunsoare. În general vorbind. Din orice punct de vedere – politic, mental, spiritual, sexual.”

Katy Perry a vorbit într-un interviu anterior despre mai multe aspecte din viaţa sa. În timpul unei discuţii cu Dr. Siri Singh, artista a devenit extrem de sentimentală. Printre altele, ea a explicat, pentru că foarte multă lume a întrebat-o, de ce a ales să se tundă atât de scurt. Cântăreaţa a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte puternică atunci când sunt Katy Perry… Uneori, când redevin Katheryn Hudson, nu mai sunt atât de puternică. Oamenii vorbesc despre părul meu, nu? Nu le place, ori ar fi vrut să fie mai lung, iar eu, uneori, dorindu-mi atât de tare să fiu Katheryn Hudson, nu mai vreau nici măcare să arăt precum Katy Perry. Acesta este principalul motiv pentru care m-am tuns. Vreau să fiu eu 100%, aşa că, atunci când simt că nu pot, mă doare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava