MOPAN Suceava

Cântăreaţa americană Katy Perry, în vârstă de 30 de ani, va concerta la gala Super Bowl, pe 1 februarie, în pauza celui mai important meci din campionatul de fotbal american, care va avea loc în Glendale, Arizona, şi va fi transmis în direct de postul TV american NBC, au confirmat organizatorii evenimentului, informează contactmusic.com.

Frumoasa artistă abia așteaptă grandiosul eveniment și, deja, are mai multe idei pentru show, după cum a spus chiar ea într-un mesaj video postat online.
„Am câteva idei nebunești anul acesta. Ce ar fi să acoperim stadionul cu sclipici? Nu cu orice fel de sclipici… ci comestibil.”, a spus Katy, potrivit sursei citate.

Industria muzicală consideră gala Super Bowl una dintre cele mai bune modalităţi de promovare, artiştii aşteptându-se la creşteri ale vânzărilor de discuri în urma concertelor din pauza evenimentului sportiv. Super Bowl este folosită adeseori ca o oportunitate de a anunţa lansarea de noi albume şi turnee.

NFL a fost criticată de industria muzicală anul acesta, după ce ar fi cerut artiştilor fie să contribuie financiar la organizarea concertului din pauza meciului, fie să împartă o parte din câştigurile de după show cu cea mai populară ligă sportivă din Statele Unite, amintește contactmusic.com.
Deocamdată nu se ştie dacă Perry va contribui financiar la organizarea show-ului, dar a sugerat, luna trecută, într-un interviu televizat, că nu va plăti.
„Eu nu sunt genul de fată care ar plăti pentru a cânta la Super Bowl”, a declarat Katy Perry.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava