MOPAN Suceava

Katy Perry ar vrea, potrivit presei de peste ocean, să se căsătorească cu logodnicul ei, Orlando Bloom, la Castelul Ashford, din Irlanda.

Cei doi s-au logodit în urmă cu șase luni, iar Katy, în vârstă de 34 de ani, ar vrea să se mărite cu iubitul ei într-un cadru de basm, mai exact, un castel gotic. „Ea și Orlando vor să se căsătorească într-un castel gotic, din Irlanda. Va fi o nuntă de basm, extravagantă. ”, a spus o sursă, potrivit contactmusic.com.

Aceeași sursă a adăugat, potrivit ContactMusic: „Nu are de gând să angajeze un organizator de nunti. Katy se bazează pe ideile sale și mai cere păreri de la asistenții pe care îi are, de la stiliștii pe care îi cunoaște, ori de la designerii cu care merge în turneu.”

În urmă cu câteva luni însă, Katy spunea că își dorește o nuntă „mică și intimă”. Vedeta din ‘Pirații din Caraibe’ și autoarea hit-ului ‘Dark Horse’ sugerau că vor să se căsătorească în cadrul unei ceremonii intime, la care să participe doare prietenii și familia, după cum a spus un apropiat de-al lor pentru revista People: „Sunt cel mai fericit cuplu. Sunt atât de încântați că sunt logodiți și că plănuiesc o nuntă. Sunt foarte secretoși cu detaliile, dar se pare că își doresc ceva mic și intim. De asemenea, își doresc să își întemeieze o familie împreună.”

O altă sursă a spus atunci, potrivit ContactMusic: „Plănuiesc nunta fără să se grăbească, nici data nu au ales-o încă. Bineînțeles, nunțile celelalte ale lor au fost foarte diferite. Vor să facă ceva să le placă amândurora… Orlando nu este adeptul lucrurilor grandioase. Nu își dorește o nuntă mare, cu foarte multe celebrități. Au, însă, foarte mulți prieteni care sunt importanți pentru ei. Încă se mai gândesc la detalii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava