MOPAN Suceava

Markus Schulz şi Soundland anunţă lansarea „Facedown“, noul hit KAZIBO Music, compus atât în România cât și în SUA!

Cotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz a colaborat până acum cu zeci de nume grele ale industriei muzicale internaţionale, printre care Madonna şi Depeche Mode. Markus colaboreaza cu  Soundland, proiectul de suflet al celor de la KAZIBO Music, alcătuit din Andy Platon şi DJ Kaleia pentru un single ce ataca topurile internationale.

Produs în studiourile KAZIBO Music, dar și in SUA, de către Markus Schulz, Ovidiu Baciu (Naguale), Alex Pelin și Andy Platon, „Facedown“ este un single EDM ce se bucură de un sound tonic, o întoarcere la origini când o chitară și o voce spuneau o poveste ce parea că am trait-o cu toții.

Totodată, lansarea noii piese „Facedown“ marchează şi iniţiativa echipei KAZIBO Music de a promova România peste graniţele ţării. Urmărește #ILoveRomania pe facebook si descopera ce ti-au pregatit băieții de la KAZIBO. Realizat de regizorul Alex Ceauşu pe Transfagarasan, scenariul videoclipului „Facedown“ reprezintă, simbolic, drumul a doi îndrăgostiţi care se descoperă şi se lasă inspiraţi unul de celălalt, totul pe fundalul peisajelor fabuloase din munţii Făgăraş.

Filmat în cadre spectaculoase, pe traseul celebru al Transfăgărăşanului şi gândit ca un joc candid între un el şi o ea (personaj întruchipat de actriţa Laura Cosoi), clipul completează ideal muzica, beat-ul şi versurile piesei. Mai mult, cadrele trase din aer şi care te poartă deasupra serpentinelor spectaculoase, de deasupra lacului Vidraru te trimit cu gândul la o dragoste care se oglindeste metaforic in peisajul ce parca te lasa fara aer.Anul 2015 s-a dovedit excelent pentru KAZIBO Music! Echipa KAZIBO Music se mândreşte cu nouă premii câştigate la Media Music Awards la Sibiu, unde au fost desemnaţi cei mai buni compozitori – Best Producer, în cadrul galei MMA.

Alex Pelin şi Ovidiu Baciu (Naguale) – pe scurt KAZIBO MUSIC -, le-au deschis uşa multor artişti über-cunoscuţi din România, precum Andra, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu şi cărora le-au creat hit-uri cu un succes răsunător la public, preluate cu interes de radiourile muzicale şi care s-au răspândit rapid pe reţelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „În Bucăţi“, „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi cărora le ştii versurile pe dinafară.

KAZIBO Music a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava