Concert pascal
MOPAN Suceava

Keanu Reeves a împlinit 57 de ani pe 2 septembrie. Starul este cunoscut pentru numeroase filme blockbuster, printre care „Matrix și „John Wick. E poate cel mai rezervat actor de la Hollywood, nu îi place luxul și preferă să ducă o viață modestă, notează click.ro. Keanu are o avere estimată la 144 de milioane de dolari, din care ar fi donat aproximativ 80 de milioane.

Keanu Reeves nu a avut o viață tocmai ușoară. Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a fost părăsit de tată la o vârstă fragedă, iar mama lui a fost nevoită să se mute mai mereu, din cauza sărăciei. Mama lui, Patricia Taylor, a locuit cu copiii ei în Australia, Hawaii, New York și Canada. Keanu Reeves mai are trei surori, Kim, Karina și Emma.

De mic, s-a confruntat cu probleme de exprimare, suferind de dislexie. Aceasta este o tulburare la citit manifestată prin greșeli de lectură. Această problemă l-a împiedicat să termine liceul. Cel mai bun prieten al lui Keanu Reeves, River Phoenix, alături de care a jucat în filmul „My own private Idaho”, a murit subit în 1993, la la vârsta de doar 23 de ani, într-un bar unde obișnuiau să iasă celebritățile de la Hollywood, numit Viper Room. Actorul și-a injectat o combinație letală de heroină, cocaină și Valium, potrivit sursei citate.

Tragediile l-au urmărit pe Keanu Reeves. La doar cinci ani de la moartea celui mai bun prieten, actorul a cunoscut-o pe asistenta lui David Lynxh, Jennifer Syme. Cei doi s-au îndrăgostit instant, așa cum a povestit chiar Keanu Reeves, relatează cheatsheet.com. Un an mai târziu, iubita lui Keanu Reeves a rămas însărcinată. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca cei doi să decidă să se despartă câteva săptămâni mai târziu. Din păcate, povestea tragică nu se oprește aici. La un an și jumătate mai târziu, Jennifer Syme a fost ucisă într-un accident de mașină. Ea a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/keanu-reeves-implineste-55-de-ani-fiica-si-iubita-lui-au-murit-la-doar-un

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava