Concert pascal
MOPAN Suceava

Keanu Reeves îl personifică din nou pe John Wick în ultimul film din trilogie și a vorbit despre ce semnificație are titlul oficial al acestuia, potrivit contactmusic.com. Regizorul Chad Stahelski lucrează în prezent la pelicula în care rolul principal este reluat de Keanu Reeves.

După ce și-a făcut apariția pe ecrane în anul 2014, pesonajul și-a găsit rapid loc în inimile oamenilor din lumea întreagă și își va face revenirea cinematografică în vara lui 2019. Nu au avut loc multe dezvăluiri despre intriga noului film, în ciuda faptului că producția a început în luna mai, anul acesta, conform sursei citate.

Actorul a făcut totuși unele declarații pentru ComingSoon despre așteptările pe care le putem avea, după ce a anunțat subtitlul oficial ca fiind ‘Parabellum’. Acesta a insinuat chiar și un context pentru acest titlu: „Pregatiți-vă pentru război. Este o parte din faimoasa expesie latină: ‘Si vis pacem, para bellum.’, care se traduce așa: ‘Dacă vrei pace, pregatește-te pentru razboi.’”

El a adăugat: „Fiecare film este foarte diferit, dar în aceeași lume. Nu pot să vă vorbesc despre experiențe specifice, dar există cu siguranță emoție în această parte.”

Fanii știu faptul că ‘John Wick 3’ va fi capitolul final al trilogiei, iar personajul John Wick, în lupta sa pentru pace, va pune cu siguranță totul în joc.

Reeves are o companie incredibilă pe platourile de filmare: Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos și Jason Mantzoukas. Ian McShane, Common, Lance Reddick, Ruby Rose și Laurence Fishburne sunt așteptați să-și reia rolurile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava