MOPAN Suceava

Fanii lui Keanu Reeves pot să aibă parte de o plimbare cu motocicleta alături de el – pentru suma de 150.000 de dolari, dar pot să păstreze vehiculul după aceea, acesta fiind creat și cu ajutorul actorului, scrie contactmusic.com.

Starul din ´Matrix´ vinde o excursie de două zile prin California și actul de proprietate al motocicletei personalizate, la al cărui design a participat, sub forma unui ´cadou de vis´ care apare în ´Cartea de Crăciun´ de anul acesta de la Neiman Marcus.

Pentru acest preț mare, trei norocoși cumpărători și invitații lor se vor putea bucura de o vacanță, care include 3 nopți de cazare într-un apartament de la Shutters on the Beach din Santa Monica, rezidența lor din timpul excursiei.

Această ieșire include si micul dejun alături de Keanu și celălalt designer al motocicletei, Gard Hollinger, înainte de a porni într-o călătorie de o zi prin munții din Santa Monica, care se va sfârși într-o cafenea de la malul mării în Malibu.
În următoarea zi, grupul se va putea bucura de o călătorie în jurul pădurii naționale Angeles Crest, urmată de un prânz și apoi de încă o plimbare finală cu motocicleta, potrivit sursei citate.

Cumpărătorul va reuși să ia acasă modelul de vehicul KRGT-1 cu 121 de cai putere, care a pornit de la o motocicletă pe care Keanu și Gard – care au colaborat sub numele de Arch Motorcycle Company – au creat-o pentru actor și care a fost descrisă ca fiind ˝cea mai bună motocicletă de pe planetă.˝

Anunțul pentru cadoul aferent sumei de 150.000 de dolari conține textul: ˝Ce se întâmplă atunci când un star cinematografic, cu o pasiune pentru motociclete, întră într-un magazin al unui apreciat designer de motociclete? Cei doi ajung să creeze motocicleta viselor lor (și a viselor voastre).˝

Keanu a explicat felul în care vehiculul a fost adaptat pentru a fi vândut: ˝Pentru Neiman Marcus am adăugat îmbunătățiri pentru performanță, așadar are o formă, un motor și suspensie mai sport.˝

Pentru fiecare ´cadou de vis´ achiziționat de cumpărători, Neiman Marcus va dona sume cuprinse între 1.000 de dolari și 15.000 de dolari în scop caritabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava