Concert pascal
MOPAN Suceava

Keanu Revees, în vârstă de 56 de ani, și iubita sa, Alexandra Grant (47) au fost din nou protagoniștii unor momente adorabile, la o o săptămână de când fotoreporterii l-au suprins pe actor luându-și la revedere de la partenera sa de viață și sărutând-o prin geamul mașinii, în fața unui hotel din Berlin.

Keanu Revees și cea care l-a convins să acorde o nouă șansă iubirii, Alexandra Grant, locuiesc de aproximativ șase luni în Berlin, căci aici au loc filmările pentru The Matrix, peliculă în care Keanu deține rolul principal, notează click.ro.

Săptămâna trecută cei doi au fost surprinși în fața hotelului din Berlin într-o ipostază care a topit inimile tuturor. Keanu își lua atunci la revedere de la iubita sa și o săruta prin geamul mașinii. Iată că scena s-a repetat și în această săptămână. Ținuta lejeră a actorului, zâmbetele largi de ambele părți, privirile vesele, au fost același. Singurul element diferit a fost tunosoarea actorului, care a renunțat la părul lung în favoarea părului scurt, care însă nu îi adaugă nici un an în plus vârstei, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-keanu-revees-transformare-radicala-alexandra-grant-i-readus-fericirea-si-il

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava