Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava este invitat în această toamnă la mai multe festivaluri de gen din țară dar va ieși și peste hotare. Conducerea instituției teatrale sucevene reprezenetată de Carmen Veronica Steiciuc-director general și de Alina Mihăiescu- director adjunct, a informat în cadrul unei conferințe de presă că pe 19 septembrie spectacolul „Kebab” va fi jucat în cadrul Festivalului de teatru contemporan draMA XI de la Odorheiu Secuiec.

Primul turneu internațional al acestei stagiuni va avea loc la finalul lunii. Pe 26 septembrie actorii suceveni vor juca, pentru comunitatea românească dar nu numai, pe scena teatrului Dramatic Olga Kobileanska din Cernăuți, spectacolul „Noapte bună, tăticule!”, în regia lui Alexandru Grecu. Acesta va fi doar primul pas al colaborării dintre cele două instituții teatrale, care presupune un schimb de spectacole și o intensificare a relațiilor culturale dintre cele două regiuni. Deplasarea la Cernăuți este finanțată parțial printr-un proiect al TMMVS, desemnat câștigător de UNITER, organism ce oferă anual susținere instituțiilor teatrale din Fonduril speciale ale timbrului teatral. În plus, trupa Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava participă în această toamnă la evenimente culturale și festivaluri de teatru din: Iași, Botoșani, Galați, Siret, Brașov, Covasna.

Wi-fi pentru public la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a instalat un punct de acces public și gratuit la internet wireless, special pentru spectatori. Astfel, în sala de spectacol și în foaier, publicul poate accesa adresa Teatrul Municipal Matei Vișniec, fără parolă, zilnic, în intervalul 17:00-23:30.

Noile tarife la bilete la Teatrul din Suceava

Noua stgiune a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava are noutăți și în ceea ce privește prețul biletelor pentru spectacolele ce se joacă pe scena teatrului. Instituția suceveană oferă o gamă largă de facilități  atât elevilor din învățământul preuniversitar, studenților, pensionarilor, pentru însoțitorii grupurilor de copii la spectacolele dedicate acestora cât și persoanelor cu dizabilități.

PRODUCȚII PROPRII

-PREMIERĂ – preț unic 40 lei

-SPECTACOLE:

– 30 lei (adulți- preț întreg)

– 10 lei (pensionari, studenți)

– 7 lei (elevi învățământul preuniversitar)

-PREMIERĂ Spectacol pentru COPII – preț unic 20 de lei

– 0 lei pentru 1 adult însoțitor de grup de minim 10 copii

-SPECTACOLE pentru COPII:

– preț unic – 7 lei

– 0 lei pentru 1 adult însoțitor de grup de minim 10 copii

Facilități:

– pentru persoanele cu handicap grad I – gratuitate

– pentru persoanele cu handicap grad II- reducere de tip pensionar, student

*Potrivit Regulamentului oficial de participare la spectacole și evenimente, Teatrul „Matei Vișniec” Suceava pune la dispoziție locuri pentru adulții și copiii cu handicap grav și accentuat, precum și pentru însoțitorii lor. Intrarea acestora se face gratuit, în urma unor rezervări în prealabil la numărul de telefon 0759048677. Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca studenții și pensionarii, în limita locurilor disponibile. Biletele se oferă doar pe baza unei rezervări în prealabil, rezervare valabilă timp de 48 ore din momentul înregistrării ei.

SPECTACOLE INVITATE

SPECTACOLE ALE TEATRELOR NAȚIONALE

– 60 lei (adulți- preț întreg)

– 30 lei (pensionari, studenți)

– 10 lei (elevi învățământul preuniversitar)

SPECTACOLE DE TEATRU/CONCERTE (sau instituții de spectacole altele decât cele naționale)

– 40 lei (adulți- preț întreg)

– 20 lei (pensionari, studenți)

– 10 lei (elevi învățământul preuniversitar)

-SPECTACOLE PENTRU COPII

– preț unic – 7 lei

– 0 lei pentru 1 adult însoțitor de grup de minim 10 copii

Biletele aferente spectacolelor lunii septembrie au fost puse în vânzare începând cu data de 26 august 2019 la casieria teatrului, iar pentru achiziții de bilete online, acestea sunt disponibile pe platforma www.blt.ro .

Rezervări bilete (Luni-Vineri între 8:00-14:00): telefon 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro

Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00

Vânzări bilete online: www.blt.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava