Actrița Keira Knightley i-a cumpărat soțului ei, James Righton, un Rolex în valoare de 40,000 de lire sterline, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, informează contactmusic.com. Vedeta din ‘Pirații din Caraibe’ i-a oferit luxosul cadou soțului ei în weekend, în timpul petrecerii pe care au dat-o într-un pub londonez.

O sursă a declarat, potrivit ContactMusic: ”Keira a vrut să-i ofere un dar mai special. James nu este deloc materialist, dar un Rolex nu este ceva ce ai putea refuza. Îl adoră și chiar a fost impresionat de gestul soției lui.”

În ciuda ochiosului cadou, Keira nu este genul de persoană care aruncă cu banii. De exemplu, atunci când s-a căsătorit cu membrul trupei Klaxons în luna mai, ceremonia civilă s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în sudul Franței, prezente fiind doar 11 persoane, iar la recepție au fost 50 de oameni, toți prieteni apropiați ai familiilor celor doi miri.
Înaintea nunții, actrița a declarat: ”Nu suntem genul de persoane care să aprecieze o nuntă mare. Nu îmi doresc aşa ceva. Momentan încerc să mă bucur de această logodnă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava