Actrița Keira Knightley i-a cumpărat soțului ei, James Righton, un Rolex în valoare de 40,000 de lire sterline, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, informează contactmusic.com. Vedeta din ‘Pirații din Caraibe’ i-a oferit luxosul cadou soțului ei în weekend, în timpul petrecerii pe care au dat-o într-un pub londonez.

O sursă a declarat, potrivit ContactMusic: ”Keira a vrut să-i ofere un dar mai special. James nu este deloc materialist, dar un Rolex nu este ceva ce ai putea refuza. Îl adoră și chiar a fost impresionat de gestul soției lui.”

În ciuda ochiosului cadou, Keira nu este genul de persoană care aruncă cu banii. De exemplu, atunci când s-a căsătorit cu membrul trupei Klaxons în luna mai, ceremonia civilă s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în sudul Franței, prezente fiind doar 11 persoane, iar la recepție au fost 50 de oameni, toți prieteni apropiați ai familiilor celor doi miri.
Înaintea nunții, actrița a declarat: ”Nu suntem genul de persoane care să aprecieze o nuntă mare. Nu îmi doresc aşa ceva. Momentan încerc să mă bucur de această logodnă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava