Keira Knightley se panichează instantaneu când îşi aminteşte cât de multe lucruri are de organizat pentru nunta sa cu James Righton. O sursă a declarat pentru Us Weekly, conform contactmusic.com: „Devine neliniştită numai dacă menţionează cineva acest lucru. Are foarte multe idei şi încearcă să scape de stres. Ceea ce contează cel mai mult pentru ea este să fie cu el.”

Frumoasa actriţă, care a jucat în ‘Anna Karenina’, a declarat cu ceva timp în urmă că a simţit foarte multă presiune din partea mass-mediei să grăbească nunta, mai ales că s-a speculat o perioadă că ea şi iubitul ei ar aştepta un copil.

Ea a declarat amuzată, la acel moment, potrivit sursei citate: „Oamenii încearcă să mă facă să am un copil! Încă nu sunt pregătită. Da, mi-ar plăcea foarte mult să am un copil la un moment dat, dar nu atât de repede, aşa că, încetaţi cu aceste speculaţii! Deja am fost întrebată de vreo şase ori dacă sunt însărcinată. Şi am început să mă gândesc: ‘Oare arăt ca şi cum aş fi însărcinată? Sunt foarte slăbuţă.. sunt sigură că nu arăt ca şi cum aş fi!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava