MOPAN Suceava

Rockerul Rolling Stones, Keith Richards, recunoaște că imaginea sa sălbatică este o povară și spune că ar prefera să fie un muzician anonim, notează contactmusic.com.

Artistul – care este cunoscut pentru dependențele sale din trecut – admite că se simte presat de constanta asociere cu varianta sa mai tânără și mai nechibzuită.

Vorbind în cadrul documentarului său ´Keith Richards: Under the Influence´, el a declarat: ˝O imagine este ca o bilă și un lanț. Când apune soarele, aceasta nu dispare. Ideea mea pentru un rai pe pământ este să fiu un star rock pe care nimeni nu-l vede – total anonim.˝

În ciuda faptului că-și dorește să se desprindă de imaginea sa salbatică, Keith simte că i-a fost destinat să trăiască viața la limite pe parcursul carierei sale, conform sursei citate.

El a spus: ˝În același timp, iau lucrurile ca pe un privilegiu fiindcă am ajuns în inimile și mințile oamenilor. Simt că fac toate aceste lucruri pentru că ei nu pot să le facă într-o zi de muncă ce ține de la 9 dimineața până la 5 seara. Într-un fel ei îmi spun: ´Continuă, Keith!´. Îmi dau permisiunea lor… și am profitat din plin de ea.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava