Concert pascal
MOPAN Suceava

Keith Urban şi-a tatuat în dreptul inimii numele hawaian al soţiei sale, Nicole Kidman. Faimoasa actriţă s-a născut în Hawaii, iar părinţii săi, de origine australiană, i-au dat şi numele de alint Hokulani, care înseamnă „stea cerească”. Soţului ei, Keith, i-a plăcut atât de mult acest nume încât şi l-a desenat pe piept.

Nicole Kidman a povestit în timpul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Soţul meu are acest nume tatuat în dreptul inimii sale.” Keith are multe tatuaje pe corp, iar colecţia sa cuprinde, printre altele, un desen dedicat tot soţiei sale, pe încheietura mâinii drepte – NMK, iniţialele lui Nicole, alături de un simbol celtic. Cântăreţul a declarat într-un interviu anterior că tatuajul este de fapt o acoperire a unuia mai vechi, pe care şi-l făcuse în timpul relaţiei cu supermodelul Niki Taylor – ‘Omnia Vincit Amor’, adică ‘Dragostea învinge tot’ şi-au desenat cei doi pe braţ pe vremea când formau un cuplu.

Keith, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut-o pe Nicole în 2005. În 2006 cei doi s-au căsătorit. Au împreună două fete; Sunday Rose, în vârstă de opt ani, şi Faith Margaret, în vârstă de şase ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava