Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman va fi mereu o eroină pentru soțul ei, Keith Urban, după ce i-a salvat viața îndemnându-l să caute ajutor pentru dependența de alcool și droguri cu care s-a confruntat.

Actrița a spus anterior că muzicianul a renunțat la proastele obiceiuri la câteva luni după ce s-au căsătorit, în 2006, și că l-a ajutat să se interneze într-un centru de reabiliare.

Însă Keith a mărturisit, potrivit contactmusic.com: „Ne-am căsătorit și nu îmi rezolvasem probleme, așa că demonii mei au ieșit la suprafață și ne-au răscolit viața.  Această femeie m-a salvat… În atât de multe moduri, a fost cea mai puternică demonstrație de iubire să intre după mine în foc și să mă scoată… a crezut în mine, a văzut ceva în mine ce a determinat-o să riște totul și să mă salveze, iar apoi să mă ajute să-mi revin.”

Keith Urban recunoaște că puterea de care a dat dovadă partenera sa de viață l-a ajutat să treacă peste momente cu adevărat negre din viața sa și crede că a fost trimisă pe pământ pentru a fi salvatoarea lui. „Este cea pe care am căutat-o toată viața și cea pentru care m-am pregătit, sau viața mi-a pregătit-o mie.”, a mai spus cântărețul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava