MOPAN Suceava

Keith Urban are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale, Nicole Kidman. Acesta a declarat că viaţa lui a început în momentul în care a întâlnit-o pe frumoasa actriţă de origine australiană. Keith – care s-a luptat în trecut cu dependenţa de droguri şi alcool – a mărturisit că, de când a cunoscut-o pe Nicole, la o petrecere în 2005, viaţa lui s-a schimbat complet, pentru că i-a dat un sens.

„Nu pot să zic că a fost un moment care mi-a schimbat viaţa, a fost mai mult decât atât. Atunci a început viaţa mea. Doar aşa pot descrie. Atât de profund a fost pentru mine să o cunosc pe Nic. Înainte de ea, nu prea ştiam ce e cu mine. Acum ştiu exact şi totul are sens. Mă simt foarte norocos că am înâlnit pe cineva ca ea şi că împărtăşim aceleaşi idei. Cunoaştem fiecare parte a relaţiei noastre, pentru că noi am construit-o. Doar noi doi. Este minunat. Nicole şi-a ascultat inima şi a făcut ceea ce a simţit ea că e bine. Să văd această dragoste este foarte emoţionant şi mă inspiră, mă face să-mi doresc să fiu un om mai bun.”, a declarat Keith Urban, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava