• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Kellen Lutz a declarat că nu este deloc interesat de ceea ce se scrie despre el în presă. Starul din ‚Twilight’ a spus, potrivit contactmusic.com: ”Nu mă apropii de tabloide. Nu mă interesează să apar pe coperta vreunei reviste.” De asemenea, actorul în vârstă de 28 de ani, a dezmințit, încă o dată, zvonurile conform cărora ar avea o relație cu Miley Cyrus.

”În ceea ce o privește pe Miley, suntem prieteni de șase ani și ne învârtim în același cerc de prieteni. Mereu este interesant ce se întâmplă când două figuri publice care sunt singure sunt văzute împreună. Oh, hai să dăm drumul unui zvon cum că ar fi împreună. Vai, ce am mai râs.”, a mai spus Kellen Lutz, potrivit aceleași surse.

”Miley este o fată minunată și este și foarte deșteaptă. Îmi place să-mi petrec timpul cu ea, pentru că este ceea ce este, adică un mare star. Acum, mă dedic doar muncii, dar sun fericit să fim prieteni.”, a adăugat actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava